Klub odbojke na pijesku Vrapče

Od 31.7. do 17.8.2020. tereni na Vrapču se neće moći koristiti

Zbog sezone korištenja godišnjih odmora tereni Kluba odbojke na pijesku Vrapče se neće moći koristiti u razdoblju od 31.7. – 17.8.2020.

Samanta Fabris i Sara Radanović u majicama KOP Vrapča

Nakon povratka s godišnjih odmora pripremili smo za sve koji vole odbojku na pijesku jedno veliko okupljanje u subotu 29.8.2020. na terenima Kluba odbojke na pijesku Vrapče:

Tražimo pjeskaškog kralja i kraljicu Zagreba!
 
Za završetak sezone sačuvali smo šećer na kraju – turnir mix dvojki na kojem tražimo prvog kralja i kraljicu novouređenih pjeskaških terena na Vrapču! Misliš da upravo ti imaš sve potrebno za krunidbu? Dokaži nam to u subotu 29.8.2020. na terenima KOP Vrapče (Ulica Majke Terezije BB). Brzo okreni broj svog partnera/partnerice i prijavi se na turnir mješovitih parova pod nazivom “King & Queen of the Beach”.

Prijave zaprimamo putem e-maila kop.vrapce@gmail.com te facebook i instagram profila KOP Vrapče. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail i mobitel oba igrača.

Ne razmišljaj previše jer broj prijava je ograničen na 16, a zaprimamo ih do 27.8.2020. do 19:00 sati ili do trenutka prijave maksimalnih 16 parova.

Igra se po pravilima dvostruke eliminacije.

Tehnički sastanak održat će se u subotu 29.8.2020 u 8:00 sati, a prva utakmica na rasporedu je u 9:00 sati.
Kotizacija po paru iznosi 100,00 kn i plaća se na tehničkom sastanku prije početka turnira. U nju je uključeno sudjelovanje na turniru i obrok na terenima
.

Odlična zabava na terenima, ali i novom Beach baru koji se nalazi u sklopu terena te nosi isto ime kao i turnir, zagarantirana je.

Vidimo se!

Mole se sudionici da dođu 20-tak minuta prije 9:00 sati kako bi izvršili uplatu kotizacija, potpisivanje privola, mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku.

P. S. Primamo i odvojene prijave djevojaka i mladića! Ako nemaš drugog člana para, nema veze, naći ćemo ti partnera/partnericu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy