Klub odbojke na pijesku Vrapče

Tražimo pjeskaškog kralja i kraljicu Zagreba!

Za završetak sezone sačuvali smo šećer na kraju – turnir mix dvojki na kojem tražimo prvog kralja i kraljicu novouređenih pjeskaških terena na Vrapču!

Misliš da upravo ti imaš sve potrebno za krunidbu? Dokaži nam to u subotu 29.8.2020. na terenima KOP Vrapče  (Ulica Majke Terezije BB). Brzo okreni broj svog partnera/partnerice i prijavi se na turnir mješovitih parova pod nazivom “King & Queen of the Beach”.
Prijave zaprimamo putem e-maila kop.vrapce@gmail.com te facebook i instagram profila KOP Vrapče. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail i mobitel oba igrača.
Ne razmišljaj previše jer broj prijava je ograničen na 16, a zaprimamo ih do 27.8.2020. do 19:00 sati ili do trenutka prijave maksimalnih 16 parova.
Igra se po pravilima dvostruke eliminacije.
Tehnički sastanak održat će se u subotu 29.8.2020 u 8:00 sati, a prva utakmica na rasporedu je u 9:00 sati.
Kotizacija po paru iznosi 100,00 kn i plaća se na tehničkom sastanku prije početka turnira. U nju je uključeno sudjelovanje na turniru i obrok na terenima.
Odlična zabava na terenima, ali i novom Beach baru koji se nalazi u sklopu terena te nosi isto ime kao i turnir, zajamčena je.
Vidimo se!
Mole se sudionici da dođu 20-tak minuta prije 9:00 sati kako bi izvršili uplatu kotizacija, potpisivanje privola, mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku.
P. S. Primamo i odvojene prijave djevojaka i mladića! Ako nemaš drugog člana para, nema veze, naći ćemo ti partnera/partnericu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy