Zelenika i Bosnar su prvi hrvatski kralj i kraljica plaže! Previous item King of the Beach - dva... Next item Tražimo pjeskaškog kralja...

Zelenika i Bosnar su prvi hrvatski kralj i kraljica plaže!

U subotu 29. kolovoza 2020. godine na terenima odbojke na pijesku u Vrapču, održan je prvi turnir mješovitih parova pod nazivom “King & Queen of the Beach”.

Titulu “prvog kralja i kraljice plaže u Hrvata” odnijeli su Hrvoje Zelenika i Lorena Bosnar.

Na Vrapču je u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Vrapče pod strogim epidemiološkim mjerama bez prisustva gledatelja odigran prvi povijesni King & Qeen of the Beach.

Petnaest mješovitih parova je u subotu na Vrapču pokušalo osvojiti naslov kralja i kraljice plaže, no samo su Hrvoje Zelenika i Lorena Bosnar uspjeli u tom naumu odigravši ukupno sedam utakmica uključujući i onu finalnu gdje su nadigrali Olivera Bosnara i Eminu Mehić.

Brončana medalja je pripala Filip – Anti Kovačić i Lei Kalinić nakon su Ivan Tomljanović i Božena Čulo predali meč zbog ozljede.

Odabrali smo Vrapče isključivo zbog odlične lokacije i vrhunskih terena. Nije nas iznenadio fantastičan odaziv parova za naš prvi turnir ovdje u Hrvatskoj jer naš brand je prepoznat u svijetu.  Cilj nam je sljedeće godine organizirati najmanje jedan turnir pojedinačnog prvenstva i jedan turnir za rekreativce, a za lokacije turnira još vodimo pregovore sa suorganizatorima i sponzorima. – Izjavio je direktor King of the Beach Croatia Matko Čulina

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy