Klub odbojke na pijesku Vrapče

Vrapče ugostilo najbolje hrvatske odbojkašice i odbojkaše

Proteklog vikenda odbojkašice na pijesku zagrebačkog KOP Sigeta vodeći su na tablici nakon odigrana prva četiri kola 1. hrvatske lige odbojke na pijesku, sedam bodova iz tri pobijede i jednim neriješenim rezultatom. Čak četiri ekipe, KOP Žnjan iz Splita, pulska HAOK Žal Banjole, KOP Čakovec i KOP Jarun iz Zagreba imaju po pet bodova. Osječka KOP Retfala sa četiri boda zamalo zaostaje za vodećom petorkom, a slijede na posljednja dva mjesta KOP Opatija i AOK Osijek.

Po velikoj vrućini i sparini, ali na fantastično pripremljenim terenima Kluba odbojke na pijesku Vrapče (KOP Vrapče), Ulica Majke Terezije BB uz pridržavanje epidemiloških preporuka, osam ženskih prvoligaša borilo se za prve ovosezonske bodove kao i njihovi kolege u muškoj prvoj ligi odbojke na pijesku.

Kod pjeskaša dio ih je odigrao tri, a dio četiri kola i na vodećem mjestu s tri pobjede i jednim neriješenim rezultatom je KOP Opatija. U stopu ih prati KOP Siget sa šest osvojenih bodova, odnosno dvije pobijede i dva neriješena rezultata. Kod momaka u ovoj sezoni u 1.ligi još igraju KOP Retfala , KOP Umag, HAOK Žal Banjole, KOP Žnjan i KOP Zagreb.

Prvi dio prvenstva u obje konkurencije za tri tjedna seli se u Podstranu kod Splita gdje će se odigrati i preostala tri kola prvog dijela prvenstva. Domaćini drugoga dijela, sedam kola, su Pula i Novalja.

Otvorenje klupske seniorske sezone u fantastičnom centru KOP Vrapča u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza pružio je doista odlične utakmice i gotovo da su sve ekipe došle sa svojim najjačim sastavima u ozbiljnoj namjeri se bore za mjesto prvaka države.