Klub odbojke na pijesku Vrapče

331 City tour Vrapče [šećer na kraju]

Premijerno izdanje 331 City Beach Toura bliži se svome kraju. Nakon uspješno odigranih turnira u Velikoj Gorici i Sigetu na kojima je zaigralo više od 50 parova iz Zagreba i okolice, došlo je vrijeme za završnicu na plaži na Vrapču popularno zvanoj “King of the Beach”.

U subotu 10. srpnja očekuje nas borba u muškoj i ženskoj konkurenciji. Osim za titulu kraljeva i kraljica vrapčanske plaže, igračice i igrači borit će se i za titule ukupnih pobjednika prvog izdanja 331 City Beach Toura.

Sunce, palme, pijesak, ležaljke, beach bar, dobra muzika, odlična odbojka na pijesku  – svakako su odlični razlozi da nadolazeću subotu provedete na terenima Kluba odbojke na pijesku Vrapče, bilo u sklopu natjecatelja, bilo u sklopu gledatelja. Naravno uz strogo pridržavanje epidemioloških preporuka našeg Stožera Civilne zaštite.

Prijave za turnir u Vrapču kao i zahtjev za Wild cardom zaprimaju se putem e-maila 331beach@gmail.com do četvrtka 8. srpnja u 20:00 sati.

TULUM ZA KRAJ! Nakon završenog turnira i proglašenja pobjednika očekuje nas veliki PLAYERS PARTY uz KARAOKE pod pokroviteljstvom popularnog pića APEROL.

Sve igračice, igrači kao i gledatelji imat će priliku pokazati svoje vokalne vještine i osvojiti vrijedne nagrade našeg sponzora APEROL.

Ako se na turnir prijavi više od predviđenog broja parova (12 u muškoj i 12 u ženskoj konkurenciji) za glavni dio turnira igrat će se kvalifikacije. Odabir parova za glavni turnir vrši se na sljedeći način:

6 najboljih parova na temelju ostvarenog zbroja pojedinačnih bodova osvojenih na prva dva turnira 331 City Beach Toura održanih u Velikoj Gorici i Sigetu.

2 para na temelju pozivnica organizatora.

4 para iz kvalifikacija.

SUSTAV NATJECANJA

U glavnom dijelu turnira sudjeluje 12 parova u muškoj te 12 parova u ženskoj konkurenciji podijeljenih u 4 skupine po 3 para. Iz svake skupine u četvrtfinale napreduju po dva najbolje plasirana para koji dalje napreduju prema polufinalu i finalu. Svi mečevi igraju se prema standardnim FIVB pravilima.

Kvalifikacije se igraju sistemom jednostruke eliminacije prema standardnim FIVB pravilima,a (ukoliko bude potrebe za njima) započinju u petak 9. srpnja (točno vrijeme objavimo nakon zatvaranja prijava).

Nositelji u kvalifikacijama određuju se na temelju ostvarenog zbroja pojedinačnih bodova osvojenih na prva dva turnira 331 City Beach Toura održanih u Velikoj Gorici i Sigetu.

U slučaju istog broja bodova nositelji se izvlače.

Detaljan pravilnik natjecanja potražite na linku u opisu profila.

TERMINI I LOKACIJE NATJECANJA

29.5.2021., Velika Gorica

(8 muških/8 ženskih parova)

20.6.2021., Siget (Zagreb)

(8 muških/8 ženskih parova)

10.7.2021., Vrapče (Zagreb)

(12 muških/12 ženskih parova)