Klub odbojke na pijesku Vrapče

Vrapče izborilo ulazak u 1. hrvatsku ligu!

Klub odbojke na pijesku Vrapče (KOP Vrapče) i u muškoj i ženskoj 2. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku osvojili su prva mjesta i tako se plasirali u 1. hrvatsku ligu za sezonu 2022. i tako nakon 4 godine ponovno zasluženo ušli u društvo hrvatskih prvoligaša.

Kod žena 2.mjesto osvojila je ekipa AOK Osijek 2, a treće KOP Retfala 2, dok je kod muških drugo mjesto osvojila je ekipa KOP Vukovar i priliku da razigravanjem sa sedmoplasiranom ekipom iz 1. hrvatske lige pokuša osvojiti status prvoligaša.

Treće mjesto osvojila je ekipa KOP Čazma. I prvi i drugi dio prvenstva odigran je na odlično pripremljenim terenima KOP Vrapče u Zagreb jednim od naljepših u ovom dijelu Europe.

U ženskoj konkurenciji pobjednice iz Kluba odbojke na pijesku Vrapče pobjede u ligi su ostvarile bez i jednog izgubljenog seta. Seniori KOP Vrapča nisu također izgubili ni jedan susret ali su imali dva neriješena. Jedan bod su izgubili u srazu s KOP Vukovar, a jedan s KOP Čazma.

Ovo je samo još jedan od dokaza da treneri na Vrapču rade odličan posao i vrhunski pripremaju sve dobne kategorije za natjecanje, a posebno one najmlađe.