Klub odbojke na pijesku Vrapče

Ekipa LETEĆI MEDVJEDIĆI u finalu protiv ekipe BALTO osvojila naslov Kraljevskih pingvina!

Subota, 2.7.2022. pod vrućim vrapčanskim suncem i još vrućim vrapčanskim pijeskom odigrana su ukupno 33 vrhunska mečeva turnira odbojke na pijesku u kategorije mix dvojki “Kraljevski pingvini”. Prijavljeno je ukupno 12 mix ekipa.

Kraljevski pingvini u četvrtom turniru sezone odbojke na pijesku na plaži u Vrapču zasluženo su  postali ekipa LETEĆI MEDVJEDIĆI (Nina Kolobarć/Niko Vidović) pobijedivši u finalu ekipu BALTO (Petra Kapuđija/ Domagoj Rogić) 2:1 (14:21; 21:16; 15:10).

Treće mjesto i brončanu medalju osvojila je ekipa KIT & TULJAN (Lea Anadolac / Dario Vincetić) u napetom meču s FRULICA (Klara Hrvatinić / Bruno Čižmek / Rej Kovačević) 2:1 (19:21; 21:15; 15:8). Interesanto je da je ekipi KIT & TULJAN ovo druga brončana medalja zaredom dok je ekipi FRULICA na ovom turniru imala najbolji plasman u svojoj kratkoj uspješnoj odbojkaškoj karijeri. Preostaje nam jedino da čekamo sljedeći turnir kakao bi vidjeli hoće li poći za rukom Klari, Bruni i Reju domoći se do njihove prve medalje na prestižnom turniru u Vrapču

Medalje osvajačima Kraljevskih beštija uručila je sportska direktorica turnira gđa. Ivana Karlović.

Sljedeći spektakularni turnir koji će se održati kako bi se obilježio završetak ljeta bit će popraćen najnovijim ljetnim hitovima Dee Jaya i velikim Karaoka Party-em u obje kategorije a odigrava se u subotu 27.8.2022.  a pristupnicu možete ispuniti ovdje.