Klub odbojke na pijesku Vrapče

24.4.2021.
Prijavi se na turnir Mix dvojki i postani kralj / kraljica plaže

Postani novi kralj i kraljica Vrapča

„O kako lijepo je tu, ja sam čuvar plaže na Jadranu“ otpjevao je legendarni Dino Dvornik u svom svevremenskom hitu „Junak plaže“. Mi ćemo ga malo parafrazirati i otpjevati „O kako lijepo je tu, ja sam kralj plaže na Vrapču“ te vas pozvati na prvi ovogodišnji turnir Mix dvojki na novouređenim pjeskaškim terenima KOP Vrapče (Ulica Majke Terezije BB) koji će se održati u subotu 24. travnja s početkom u 10:00 sati.

Odaberi suigrača/suigračicu, prijavi se na turnir i dokaži nam da upravo ti imaš sve potrebno da postaneš kralj/kraljica vrapčanske plaže. Prijave se zaprimaju isključivo putem Online obrasca za prijavu.

Ne razmišljaj previše jer broj prijava je ograničen na 16, a zaprimamo ih do 24.4.2021. do 12:00 sati ili do trenutka prijave maksimalnih 16 parova. Igra se po pravilima dvostruke eliminacije. Nakon svakog meča izgubljeni par daje suca za sljedeći meč.

Tehnički sastanak održat će se u subotu 24.4.2020 u 9:00 sati, a prva utakmica na rasporedu je u 10:00 sati.

Kotizacija po paru iznosi 120,00 kn i plaća se na tehničkom sastanku prije početka turnira. U nju je uključeno sudjelovanje na turniru i obrok na terenima.

Odlična zabava na terenima, ali i novom Beach baru zajamčena je.

Vidimo se!

Mole se sudionici da dođu 20-tak minuta prije 9:00 sati kako bi izvršili uplatu kotizacija, potpisivanje privola, mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku. Također je obvezno pridržavanje epidemioloških preporuka (nošenje maski za lice, održavanje međusobnog razmaka…)

P.S.

Primamo i odvojene prijave djevojaka i mladića! Ako nemaš drugog člana para, nema veze, naći ćemo ti partnera/partnericu!

Prijava za prvi ovogodišnji turnir MIX dvojki na Vrapču

Prijašnji turniri