Klub odbojke na pijesku Vrapče

8.5.2021. Prijavi se na turnir Mix dvojki ili Mix trojki i postani kraljevska kobra ili kraljevski pingvin

Postani nova kraljevska Kobra ili kraljevski pingvin Vrapča

Klub odbojke na pijesku Vrapče organizira dva zaseba turnira u jednom danu: Kraljevske kobre –  Mix dvojki i turnir za Kraljevske pingvine – Mix trojke na novouređenim pjeskaškim terenima KOP Vrapče (Ulica Majke Terezije BB) koji će se održati u subotu 8. svibnja s početkom u 9:00 sati.

Kraljevske kobre –  Mix dvojki

Turnir koji je namjenjen za sve one koji misle da mogu zaigrati u konkurenciji profesionalne odbojke na pijesku.

Maksimalni broj prijavljenih parova je 16 (nema zamjena parova). Igra se po pravilima FIVB-a, a sude članovi parova koji su prethodno izgubili meč. 

Nakon svakog meča izgubljeni par daje suca za sljedeći meč.

Kotizacija iznosi: 150 kn 

Nagrade: medalje i pokloni sponzora

NAPOMENA: svi sudionici nose vlastite lopte za zagrijavanje

Kraljevski pingvini – Mix trojki (moguća 1 zamjena)

Turnir koji je namjenjen za sve one koji žele zaigrati odbojku na pijesku: vodoinstalateri, nogometaši, veslači, hokejaši, pizza majstori, konobari, austronauti i nadobudne mame, bake, tate i djedovi, članovi bob ekipa (četverosjed)… a da nisu odbojkaški profesionalci mlađi od 45 godina.

Maksimalni broj prijavljenih parova je 16. Igra se tko kako zna i umije (nema fizičkog kontakta, dodira mreže,  durenja u terenu i plaženja jezika protivniku). Sude članovi parova koji su prethodno izgubili meč. 

U slučaju da nemate ženskog člana ekipe, slobodno nam se obratite pute prijave pod Napomena mi ćemo Vam osigurati igračicu kakvu ste od uvijek željeli.

Kotizacija iznosi za 3 člana ekipe: 225 kn

Kotizacija iznosi za 4 člana ekipe: 300 kn

Nagrade: medalje i pokloni sponzora

NAPOMENA: svi sudionici nose vlastite lopte za zagrijavanje

Prijave se zaprimaju isključivo putem Online obrasca za prijavu.

Ne razmišljaj previše jer broj prijava je ograničen na 16, a zaprimamo ih do 6.5.2021. do 12:00 sati ili do trenutka kada se prijavi prvih 16 parova.

U petak 7.5.2021. u 15:00 na terenima KOP Vrapča održati će se Live izvlačenje ekipa putem društvenih mreža Facebook i Instangram profila KOP Vrapče i King of the Beach Cro. 

Prva utakmica na rasporedu je u subotu 8.5.2021 u 9:00 sati.

Kotizacija se plaća odmah po dolasku na terene odbojke na pijesku Vrapče. U nju je uključeno sudjelovanje na turniru i obrok na terenima.

U novom Beach baru je moguće konzumirati hranu i piće.

A nakon turnira organiziran je VELIKI PARTY na samim terenima uz posebnog gosta Dee jey-a gdje će se konzumirati hrana i piće u neograničenim količinama, naravno na Vaš trošak.

Samo odabrani će odigrati egzibicijski side out pod svjetlima Vrapčanskih reflektora!

Vidimo se!

Mole se sudionici da dođu 20-tak minuta prije svog meča (točan raspored utakmica bit će objavljen u petak 7.4.2021.) kako bi izvršili uplatu kotizacija, potpisivanje privola, mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku. Također je obvezno pridržavanje epidemioloških preporuka (preporučamo nošenje maski za lice, održavanje međusobnog razmaka…)

P.S.

Ako nemaš drugog ili trećeg člana para, nema veze, naći ćemo ti partnera/partnericu!

Ekipa u konkurenciji Kraljevskih pingvina gdje su sve članice ženskog roda započinju svaki set s 5 poena prednosti!

Prijava za prvi turnir Kraljevskih kobri i Kraljevskih pingvina